تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - مافین ادویه ای( ویژه بیماران دیابتی) | کیک و شیرینی

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

مافین ادویه ای( ویژه بیماران دیابتی) | کیک و شیرینی

پنجشنبه 14 خرداد 1388   09:29 ق.ظ



مواد لازم:
کره ی پاستوریزه ی کم چرب 5487 هفتاد و پنج گرم
تخم مرغ 5487 یک عدد
آرد سبوس دار صد و پنجاه گرم
شیر نارگیل 5487 یک پیمانه سرخالی
بکینگ پودر 5487 یک و یک دوم قاشق غذاخوری
دارچین 5487 یک قاشق غذاخوری
کشمش 5487 5487 دو قاشق غذاخوری
خرمای خشک هفتاد گرم
نمک 5487 یک چهارم قاشق چای خوری

روش تهیه:
فر را با حرارت 190 درجه ی سانتی گراد تنظیم و روشن کنید. در ظرف جداگانه ای کره، تخم مرغ، 5487 شیر نارگیل و خرمای 5487 خشک را با هم مخلوط نمایید. سپس آرد، بکینگ پودر، دارچین 5487 و نمک را به خمیر فوق، اضافه کنید و مخلوط را کاملاً به هم بزنید تا خمیر یکنواختی به دست آید.کشمش را به خمیر بیفزایید . قالب های کیک یزدی یا قالب مافین را با مقداری کره آغشته نموده،سپس خمیر را در قالب ها بریزید و به مدت 20 دقیقه در طبقه ی وسط فر قرار دهید تا روی مافین طلایی رنگ شود.


 5487


نوشته شده توسط : Cook Book