تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - کیک لیمو و عسل | کیک و شیرینی

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

کیک لیمو و عسل | کیک و شیرینی

پنجشنبه 14 خرداد 1388   08:27 ق.ظ



مواد لازم:
روغن مایع کانولا 54873 قاشق سوپ خوری
عسل 54874 قاشق سوپ خوری
لیموترش 5487 یک عدد ( پوست آن رنده شود)
شیر کم چرب 5487دو سوم لیوان
آرد 5487150 گرم
بکینگ پودر 5487 یک و نیم قاشق چای خوری
رنده ی جوز هندی 5487 نصف قاشق چای خوری
سفیده ی تخم مرغ 54872عدد
کنجد 5487دو قاشق مرباخوری
روغن مایع کانولا 54873 قاشق سوپ خوری
عسل 54874 قاشق سوپ خوری
لیموترش 5487 یک عدد ( پوست آن رنده شود)
شیر کم چرب 5487دو سوم لیوان
آرد 5487150 گرم
بکینگ پودر 5487 یک و نیم قاشق چای خوری
رنده ی جوز هندی 5487 نصف قاشق چای خوری
سفیده ی تخم مرغ 54872عدد
کنجد 5487دو قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

فر را در درجه ی حرارت 200 درجه ی سانتی گراد یا 400 درجه ی فارنهایت روشن کنید. دریک قالب مربع شکل 18 سانتی متری کاغذ روغنی انداخته ، روی آن را چرب کرده و آرد پاشی کنید.

روغن مایع و سه قاشق سوپ خوری از عسل را در ماهی تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا به صورت مایع روانی در آید. سپس یک قاشق آب لیموترش تازه ، رنده ی پوست لیمو، 5487 هم چنین شیر را بیفزایید. آرد، بکینگ پودر و رنده ی جوز هندی را با هم مخلوط کرده و بعد، همه ی آن ها را به مواد قبلی بیافزایید. سفیده های تخم مرغ 5487 را خوب هم زده تا کاملاً سفت شوند، سپس بقیه مواد را اضافه کرده، آهسته و به طور دورانی هم بزنید. مواد آماده شده ی کیک را در قالب بریزید و روی آن را با کنجد 5487 بپوشانید و به مدت 25 تا 30 دقیقه بگذارید بپزد تا طلایی شود. آن گاه بقیه ی عسل را با آب لیمو ترش مخلوط کرده و مادامی که کیک گرم است، روی آن بریزید. بعد از این که کیک سرد شد، آن را ببرید.


 5487


نوشته شده توسط : Cook Book