تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - كیك رژیمی | کیک و شیرینی

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

كیك رژیمی | کیک و شیرینی

پنجشنبه 14 خرداد 1388   08:27 ق.ظ



مواد لازم:

آرد سفید 548785 گرم
نشاسته ذرت  548723 گرم
شكر 5487 195 گرم
سفیده تخم مرغ  5487 255 گرم
كرم تارتار 54874 گرم
نمك 5487 به میزان لازم
رنده پوست لیمو ( اسانس لیمو) 54871 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه :

آرد و نیمی از شكر و نشاسته را با هم در یك ظرف الك كرده و كناری بگذارید. سفیده ها را قدری زده و كرم تارتار و نمك 5487 را اضافه كرده و همچنان هم بزنید. در انتها ، نیمه دوم شكر را آرام آرام افزوده و بزنید تا سفیده ، سفید و براق و تقریباً سفت شود و رنده پوست لیمو یا اسانس را هم اضافه كرده و مخلوط كنید. مواد خشك بالا را كه الك كرده بودیم روی سفیده ریخته و به آرامی مخلوط كرده و در داخل قالب 20 سانتی متری ( چرب نمی كنیم ) ریخته و داخل فربا حرارت 370 درجه فارنهایت یا 185 درجه سانتی گراد به مدت 35-30 دقیقه بپزید . بعد از درآوردن از فر وارونه روی تور برگردانید و بگذارید به مدت 2-1 ساعت بماند تا سرد شود بعد از قالب دربیاورید.


 5487


نوشته شده توسط : Cook Book