تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - مافین آلبالو | کیک و شیرینی

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

مافین آلبالو | کیک و شیرینی

پنجشنبه 14 خرداد 1388   08:26 ق.ظ



مواد لازم :

آرد 5487 350 گرم
بیکینگ پودر 5487 15 گرم
نمک 5487 کمی
پودر قند 5487 نصف فنجان
تخم مرغ 5487 دو عدد
شیر 5487 دو سوم فنجان
روغن مایع 5487 4 قاشق سوپخوری
آلبالوی بدون هسته 5487 150 گرم
رنده ی پوست پرتقال 5487 یک قاشق سوپ خوری

طرز تهیه :

فر را با حرارت 190 درجه سانتیگراد روشن کنید. داخل قالب ها کاغذ قرار دهید.
آرد، بیکینگ پودر، نمک و پودر قند را با هم مخلوط کنید.
 5487تخم مرغ 5487 ها را زده و شیر 5487 و روغن را به آن اضافه نمایید.
 5487آلبالوی 5487 بدون هسته و رنده ی پوست پرتقال 5487 را به آن بیافزایید.
همه ی مواد را با هم مخلوط کنید.
مواد را داخل قالب ها بریزید.
قالب ها را به مدت 25 دقیقه در طبقه ی وسط فر بگذارید.
بعد از سرد شدن آن را سرو نمایید.



نوشته شده توسط : Cook Book