تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - کیک بستنی | کیک و شیرینی

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

کیک بستنی | کیک و شیرینی

پنجشنبه 14 خرداد 1388   08:25 ق.ظ



مواد لازم :

کیک اسفنجی 54871 عدد
بستنی دلخواه 5487 به میزان لازم
مواد تزئینی دلخواه 5487 شکلات 5487 ، خامه ، قهوه 5487 ، کاکائو 5487 ، انواع میوه ها و.....

طرزتهیه:

ابتدا یک کیک اسفنجی تهیه نمایید. سپس آن را از وسط به 2 قسمت تقسیم کنید ( برش افقی ). قسمت رویی کیک را به 6 تا 8 و یا 12 قسمت تقسیم نمایید ( هراندازه که خودتان تمایل دارید ). روی قسمت اول را از بستنی بصورت گنبدی پر کنید که این بستنی می تواند از ترکیب چند رنگ بستنی باشد و بعد از اینکه بستنی ها را روی هم قرار دادید ، برش هایی از کیک را که قبلا آماده کرده بودید از کنار کیک به صورت عمودی قرار دهید. بعد هم آن را خیلی سریع با انواع مواد تزئینی که مورد دلخواه و سلیقه خودتان می باشد ، تزئین نمایید و بلافاصله در فریزر قرار دهید.

مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی :

تخم مرغ 5487 6 عدد
شکر 5487 130 گرم
 5487آرد 5487 150 گرم
وانیل 5487 یک هشتم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 5487 نصف قاشق چایخوری
آب جوش 5487 یک سوم پیمانه

طرزتهیه:

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ 5487 را از هم جدا کنید . زرده را به همراه شکر و آب جوش به مدت 10 دقیقه هم بزنید. سفیده را هم جداگانه در ظرف دیگر بزنید ( دقت کنید تا ظرف سفیده تمیز و خشک باشد) . سپس زرده و سفیده را با هم مخلوط کرده و خیلی آرام به حالت دورانی با هم مخلوط کنید . وانیل ، آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کرده و کم کم به مواد فوق اضافه کنید و هم بزنید ( در یک جهت ). سپس در یک قالب 23 سانتی که کف آن کاغذ پهن کرده و چرب کرده اید ریخته و درفر 170 درجه سانتیگراد ( در پنجره وسط فر) به مدت 50 دقیقه بپزید.


 5487


نوشته شده توسط : Cook Book