تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - کیک صبحانه موزی | کیک و شیرینی

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

کیک صبحانه موزی | کیک و شیرینی

پنجشنبه 14 خرداد 1388   09:25 ق.ظ



مواد لازم برای 6 نفر :

آرد گندم سفید 5487 200 گرم
شکر 5487 150 گرم
تخم مرغ 5487 2 عدد
کره پاستوریزه 5487 100 گرم
 5487موز 5487 رسیده 5487 1 عدد بزرگ
بیکینگ پودر 5487 2 قاشق چای خوری
نمک 5487 یک هشتم قاشق چای خوری
جوز هندی 5487 یک هشتم قاشق چای خوری
دارچین و زنجبیل 5487 از هر کدام یک چهارم قاشق چای خوری
خامه پاستوریزه 5487 175 گرم
وانیل 5487 یک هشتم قاشق چای خوری

مواد لازم برای روی کیک :

پودر شکر 5487 115 گرم
آب لیموی تازه 5487 5487 5-4 قاشق غذاخوری

روش تهیه :

 5487کره 5487 و شکر را با همزن برقی به مدت 5-4 دقیقه بزنید. سپس تخم مرغ 5487 را یکی یکی به همراه وانیل اضافه کرده و به زدن ادامه دهید تا مخلوط لطیف شود. سپس خامه و موز 5487 له شده را به مخلوط اضافه کنید. آرد را همراه با بیکینگ پودر، نمک ،جوز هندی، دارچین 5487 و زنجبیل الک کرده و کم کم به مایه بالا اضافه کنید . همه مواد را با هم مخلوط کرده در قالب کیک که از قبل چرب شده و روی آن آرد پاشیده اید بریزید. سپس قالب را در طبقه وسط فر که از قبل با حرارت 175 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 45-40 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد و روی آن طلایی شود. سپس از فر خارج نموده اجازه دهید کیک کمی خنک شود و از قالب جدا کنید.

روش تهیه رویه کیک :

ابتدا پودر شکر را در یک ظرف بریزید. سپس آب لیمو 5487 را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یکدست شود ( اگر لازم بود مقدار بیشتری آب لیمو اضافه کنید). سپس لعاب را روی کیک سرد شده ریخته و اجازه دهید کمی خودش را بگیرد و روی آن یک لایه نازک تشکیل شود. سپس کیک را برش دهید و سرو نمایید.


 5487


نوشته شده توسط : Cook Book