تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - کیک آناناس | کیک و شیرینی

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

کیک آناناس | کیک و شیرینی

پنجشنبه 14 خرداد 1388   05:23 ق.ظ



مواد لازم :

کمپوت آناناس حلقه شده 5487 1 قوطی بزرگ ( حدود 10 حلقه )
کره پاستوریزه ( برای کارمل) 5487 50 گرم
شکر قهوه ای 5487 نصف پیمانه *
آب کمپوت ( برای کارامل) 5487 1 قاشق سوپخوری
کره پاستوریزه یا مارگارین 5487 70 گرم
شکر معمولی 5487 یک سوم پیمانه
تخم مرغ 5487 1 عدد
وانیل 5487 یک سوم قاشق چایخوری
آب کمپوت 5487 نصف فنجان
آرد الک شده 5487 1 پیمانه
بیکینگ پودر 54871 قاشق مرباخوری
نمک 5487 یک چهارم قاشق چایخوری

* منظور از پیمانه ، پیمانه شیرینی پزی است که در همه جا اندازه ثابت و مشخصی دارد.

طرز تهیه :

 5487آناناس 5487 ها را از قوطی درآورده و با دقت در آبکش قرار دهید تا آب آنها کاملاً گرفته شود، ولی حلقه ها نشکند. سپس در یک قالب گرد 25 یا 21 سانتیمتری شکر قهوه ای و یک قاشق سوپخوری آب کمپوت را ریخته و روی حرارت قرار دهید تا کارامل شود. آنگاه 50 گرم کره را به آن افزوده و حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا کره آب شود. سپس آن را هم بزنید، طوریکه کارامل و کره تمام سطح قالب را بپوشاند. اکنون آناناس های حلقه شده را در ته قالب در یک طبقه بچینید. می توانید وسط حلقه های آناناس یک عدد گیلاس ( کمپوت شده ) و در جاهای خالی نیمه های گردو قرار دهید. وقتی این کار را انجام دادید، مایع کیک را به طریق زیر آماده کنید و بر روی آناناس ها بریزید. اگر خواستید ضخامت کیک شما بیشتر باشد، می توانید مایه کیک را دو برابر درست کنید و روی آناناس های آماده شده بریزید. به این طریق کمی کیک شما ضخیم تر می شود.

کره نرم شده ( 70 گرم ) و شکر را بزنید تا سفید شود. سپس تخم مرغ 5487 و وانیل را اضافه کرده و باز هم بزنید تا به طور کامل پُف کند. حالا آرد الک شده ، بیکینگ پودر و نمک را همراه با نصف فنجان آب کمپوت به تدریج داخل مایه بریزید و مخلوط کنید. وقتی که مایه آماده شد، آن را روی آناناس های چیده شده در قالب بریزید و سطح آن را به طور یکنواخت صاف کنید. آن گاه قالب را در فر با حرارت 350 درجه فارنهایت در طبقه دوم به مدت 35 الی 45 دقیقه بپزید. بعد آن را به مدت 5 دقیقه در خود قالب خنک کنید. سپس کمی قالب را حرکت دهید و اطراف آن را با چاقوی تیز جدا سازید. وقتی مطمئن شدید که از قالب جدا شده است 5 دقیقه دیگر اجازه دهید تا خنک شود. پس از آن در ظرف گرد و مناسبی برگردانید. این کیک را می توانید هم گرم و هم سرد، سرو کنید.


 5487


نوشته شده توسط : Cook Book