تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - كیك سیب با گردو | کیک و شیرینی

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

كیك سیب با گردو | کیک و شیرینی

پنجشنبه 14 خرداد 1388   06:22 ق.ظ



مواد لازم:

250 گرم آرد
4عدد 5487 تخم مرغ
200 گرم 5487 5487 شكر
یك پیمانه 5487 5487 5487 روغن میع
نصف فنجان 5487 5487 5487 شیر
یك فنجان 5487 5487 5487 گردوی چرخ كرده
یك فنجان 5487 5487 5487 سیب رنده شده
یك قاشق چیخوری 5487 5487 5487 دارچین
نصف قاشق چیخوری 5487 5487 5487 پودر جوز هندی
نصف قاشق چیخوری 5487 5487 5487 نمك
یك قاشق مرباخوری 5487 5487 5487 بیكینگ پودر

طرز تهیه:

 5487آرد، بیكینگ پودر، دارچین و جوز هندی را الك كرده و كنار می گذاریم. تخم مرغ ها و شكر را با همزن خوب به هم می زنیم تا میع پف كرده و سفید شود. سپس شیر و روغن را مخلوط كرده و در سه مرحله به میع تخم مرغی اضافه می كنیم. آرد و بقیه مواد الك شده را نیز در سه مرحله به مواد فوق اضافه می كنیم و گردو و سیب را هم در مخلوط می ریزیم. سپس میع كیك را در قالب چرب شده و آرد پاشی شده، می ریزیم. قالب را در وسط پنجره فر با حرارت 350 درجه فارنهیت یا 176 درجه سانتیگراد به مدت یك ساعت قرار می دهیم تا كیك بپزد. سطح ین كیك را می توانیم با مقداری مارمالاد، سیب و گردو تزئین كنیم.


 5487


نوشته شده توسط : Cook Book