تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - كیك پرتقالی | کیک و شیرینی

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

كیك پرتقالی | کیک و شیرینی

پنجشنبه 14 خرداد 1388   06:21 ق.ظ



مواد لازم:

250 گرم 5487 5487 5487 آرد
4عدد 5487 5487 تخم مرغ
120 گرم 5487 5487 5487 كره
یك عدد 5487 5487 5487 پرتقال درشت
200 گرم 5487 5487 5487 شكر
یك قاشق مرباخوری 5487 5487 5487 بیكینگ پودر
یك قاشق مرباخوری 5487 5487 5487 پوست رنده شده پرتقال

طرز تهیه:

100 گرم شكر را با كره مخلوط كرده و آن را خوب به هم می زنیم تا كرم سفید رنگی به دست آید. زرده تخم مرغ ها را با بقیه شكر مخلوط می كنیم و آن را هم خوب به هم می زنیم تا زرده كاملاً پف كند. یك قاشق مرباخوری پوست پرتقال رنده شده را به زرده اضافه می كنیم. نصف آب پرتقال را به كرم و زرده تخم مرغ پف كرده اضافه كرده و آرام مخلوط را به می زنیم. آرد و بیكینگ پودر را یك بار الك كرده و آن را به تدریج همراه با سفیده تخم مرغ پفت كرده ،در سه مرحله به مایع كیك اضافه می كنیم . سپس مایع كیك را به حالت دورانی آرام هم می زنیم . قالب كیك را چرب كرده و مقداری آرد در آن می پاشیم و مایع كیك را در آن می ریزیم. قالب را در وسط پنجره فر با درجه حرارت 350 فارنهایت یا 176 درجه سانتیگراد، به مدت 60-50 دقیقه قرار می دهیم تا كیك پخته و طلایی رنگ شود.

پس از خنك شدن كیك می توانیم سطح كیك را با ژله پرتقالی و پرتقال پوست گرفته و پر پر شده، تزئین كنیم و یا می توانیم برای تزئین ساده تر از 2 قاشق سوپخوری پودر شكر و ورقه شابلون استفاده نماییم.


 5487


نوشته شده توسط : Cook Book