تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - رولت ساده | کیک و شیرینی

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

رولت ساده | کیک و شیرینی

پنجشنبه 14 خرداد 1388   06:20 ق.ظ



مواد لازم:

100 گرم 5487 5487 5487 آرد كاملا سفید
5 عدد 5487 5487 5487 تخم مرغ
100 گرم 5487 5487 شكر
3 قاشق سوپخوری 5487 5487 5487 آب گرم
یك دوم قاشق چایخوری 5487 5487 5487 وانیل
یك سوم قاشق چایخوری 5487 5487 5487 بیكینگ پادر
یك فنجان 5487 5487 5487 پودر شكر( برای تزئین روی رولت)

مواد داخل رولت:

150 گرم 5487 5487 5487 خامه
یك دوم فنجان 5487 5487 5487 پودر شكر
یك سوم قاشق چایخوری 5487 5487 5487 وانیل

طرز تهیه:

سفیده تخم مرغ را جداگانه خوب به هم می زنیم تا سفت شود. یك دوم شكر را به آن اضافه كرده، خوب به هم می زنیم و بعد از سفت شدن كامل، آن را كنار می گذاریم.
زرده ها را با وانیل و آب گرم به هم می زنیم تا كف كند. بقیه شكر را به آن اضافه كرده و خوب به هم می زنیم تا مایع، كرم رنگ شود. آرد و بیكینگ پادر را یك بار الك كرده و به تدریج به زرده اضافه می كنیم.
سفیده را در سه مرحله داخل مایع می ریزیم و آرام و به صورت دورانی و در یك جهت آن را به هم می زنیم. كاغذ روغنی را در كف سینی فر قرار داده و مایع را روی آن می ریزیم و با كاردك سطح آن را صاف می كنیم. سینی را در فر350 درجه به مدت20- 15 5487 دقیقه روی پنجره وسط فر قرار می دهیم تا نان بپزد، ولی خشك نشود.
برای تهیه مواد داخل رولت، خامه و پودر شكر و وانیل را با هم مخلوط می كنیم.
سپس نان پخته شده را روی دستمال تمیزی برمی گردانیم و با برس روی كاغذ روغنی چسبیده به نان ، كمی آب می مالیم و آن را از نان جدا كرده و بلافاصله نان را لوله می كنیم و می گذاریم سرد شود. نان سرد شده را باز كرده و خامه آماده شده را با كاردك به طور یكنواخت روی آن می مالیم. مجدداً نان را لوله كرده و روی آن را با پودر شكر یا خامه آماده شده تزئین می كنیم و آن را در یخچال قرار می دهیم.



 5487


نوشته شده توسط : Cook Book