تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - نان خامه ای | کیک و شیرینی

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

نان خامه ای | کیک و شیرینی

پنجشنبه 14 خرداد 1388   06:19 ق.ظ



مواد لازم :

200 گرم 5487 5487 آرد
5-4 عدد 5487 5487 5487 تخم مرغ
2 قاشق سوپخوری 5487 5487 5487 روغن
یك و یك دوم فنجان 5487 5487 5487 آب
یك قاشق سوپخوری 5487 5487 5487 شكر
یك دوم قاشق چایخوری 5487 5487 5487 وانیل
یك دوم قاشق چایخوری 5487 5487 5487 نمك
دو سوم فنجان 5487 5487 5487 پودر قند
250 گرم 5487 5487 5487 خامه

طرز تهیه:

آب، نمك، شكر و روغن را در قابلمه كوچكی ریخته و آن را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا جوش بیاید. سپس آرد را یكدفعه در آب در حال جوش می ریزیم و با قاشق چوبی مرتب به هم می زنیم 5487 تا خمیر به صورت توپی در وسط ظرف قرار گیرد. بعد آن را از روی حرارت بر می داریم و خمیر را به دیواره ظرف می چسبانیم تا كمی خنك شود . خمیر را در ظرف بزرگتری ریخته و تخم مرغ ها را به تدریج اضافه می كنیم و خوب به هم می زنیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.

سینی فر را چرب كرده و خمیر را در قیف ماسوره دار نسبتاً بزرگی می ریزیم و خمیر را به شكل گرد بزرگ یا كوچك در سینی قرار می دهیم و آن را در طبقه بالای پنجره فر با درجه حرارت 400 درجه به مدت 30- 25 دقیقه قرار می دهیم تا نان ها پف كرده و طلایی شوند. خامه را با وانیل و پودر قند آماده می كنیم و پس از خنك شدن نانها درون آنها را به وسیله قیف پر می كنیم.


 5487


نوشته شده توسط : Cook Book