تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - بیسكوتی | کیک و شیرینی

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

بیسكوتی | کیک و شیرینی

پنجشنبه 14 خرداد 1388   05:18 ق.ظ



مواد لازم :

دو پیمانه 5487 5487 5487 5487 آرد سفید
دو عدد 5487 5487 5487 تخم مرغ زده شده 5487 5487 5487
یك پیمانه 5487 5487 5487 شكر
نصف قاشق چایخوری 5487 5487 5487 5487 پوست پرتقال رنده شده
نصف قاشق چایخوری 5487 5487 5487 وانیل
یك چهارم قاشق چایخوری 5487 5487 5487 بیكینگ پودر
دو سوم پیمانه 5487 5487 5487 پسته بو داده شده
یك سوم پیمانه 5487 5487 5487 بادام زمینی بو داده شده

طرز تهیه :



آرد را در یك ظرف ریخته و تخم مرغ، شكر، پوست پرتقال رنده شده، وانیل و بیكینگ پودر را به آن اضافه نمایید. مواد را خوب ورز دهید تا خمیر یكدستی به دست آید.پسته و بادام زمینی را به آن اضافه كرده و خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم كنید.



سپس خمیر را به طول 20 سانتیمتر رول نمایید. بعد از آن رول ها را داخل ظرف فر كه درون آن كاغذ روغنی قرار داده اید، بگذارید. ظرف را به مدت 30 دقیقه در طبقه ی وسط فر با حرارت 350 درجه ی فارنهایت ( 180 درجه ی سانتیگراد ) قرار دهید.



ظرف را از فر بیرون آورده واجازه دهید تا خنك شود. در نهایت رول ها را به اندازه ی یك سانتیمتری برش داده 5487 ودوباره آنها را به مدت 25 دقیقه ی دیگر داخل فر قرار دهید. بعد از بیرون آوردن برش ها مجدداً بگذارید تا خنك شود.

میتوانید این شیرینی را همراه با چای به عنوان عصرانه میل كنید.


 5487


نوشته شده توسط : Cook Book