تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - كیك فندقی | کیک و شیرینی

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

كیك فندقی | کیک و شیرینی

پنجشنبه 14 خرداد 1388   06:18 ق.ظ



مواد لازم برای یك قالب مستطیل به طول 30 سانتیمتر

250 گرم 5487 5487 5487 كره نرم شده
200 گرم 5487 5487 5487 شكر
4 عدد 5487 5487 5487 تخم مرغ
250 گرم 5487 5487 5487 فندق چرخ كرده
250 گرم 5487 5487 5487 آرد
1قاشق غذاخوری 5487 5487 5487 وانیل
3 قاشق غذاخوری 5487 5487 5487 بیكینگ پودر
2 قاشق غذاخوری 5487 5487 5487 5487 آب انگور
4 قاشق غذاخوری 5487 5487 5487 پودر قند
كمی كره برای چرب كردن قالب 5487 5487

طرز تهیه:

قالب را چرب می كنیم. فر را قبلاً تا 175 درجه سانتیگراد گرم می كنیم. كره را با شكر و وانیل می زنیم تا كف كند. تخم مرغ ها را یكی یكی اضافه نموده بعد از هر تخم مرغ یك دقیقه باهمزن برقی می زنیم. سپس فندق را مخلوط كرده آرد و بیكینگ پودر را با هم الك می كنیم وبه تدریج با مایه مخلوط می نمائیم. در پایان آب انگور را اضافه می كنیم. خمیر را در قالب ریخته ودر طبقه دوم فر از پائین به مدت یكساعت و ده دقیقه قرار می دهیم. وقتی كیك سرد شد پودر قند را روی آن الك می نمائیم.

توصیه ما: برای كیك هائی كه ارتفاع بلند دارند در اواخر پخت( 10 دقیقه قبل) یك خلال دندان تمیز یا یك كارد تمیز را در وسط كیك فرو می بریم اگر مایه به آن نچسبید كیك پخته است ، در غیر ان صورت كیك هنوز نپخته است.

نكات تغذیه ای:
این كیك 15 قطعه می شود ، هر قطعه حدود 400 كالری انرژی دارد. مغز فندق خوش طعم، مقوی و مغذی بوده و برای رشد نوجوانان مناسب است. مغز فندق به علت داشتن ویتامین های گروهB برایدرمان ضعف اعصاب، سستی و خمودی،هیجان و اضطراب بسیار مؤثر است.


 5487


نوشته شده توسط : Cook Book