تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - کیک یزدی | کیک و شیرینی

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

کیک یزدی | کیک و شیرینی

پنجشنبه 14 خرداد 1388   05:16 ق.ظ

این شیرینی خوشمزه از جمله هنرهای شیرینی پزی مردم یزد است که البته اکنون در همه جای ِ ایران قابل تهیه است ، اگر تمایل به تهیه آن درمنزل دارید ، تهیه آن به شرح زیر است:

مواد لازم :

4 عدد 5487 5487 5487 تخم مرغ
200 گرم ( 1 پیمانه) 5487 5487 5487 شکر
150 گرم ( 1 پیمانه سرخالی) 5487 5487 5487 روغن جامد یا کره
225 گرم( 2 پیمانه) 5487 5487 5487 آرد سفید
یک قاشق چایخوری 5487 5487 5487 نمک میوه( جوش شیرین)
یک قاشق مرباخوری 5487 5487 5487 5487 بیکینگ پودر
یک پیمانه سرخالی 5487 5487 5487 ماست
یک قاشق مرباخوری 5487 5487 5487 هل
در صورت دلخواه مقداری 5487 5487 5487 کشمش و خلال پسته

طرزتهیه:

تخم مرغ و شکر را مخلوط می کنیم ، کمی به هم می زنیم و سپس ظرف را در قابلمه آب گرمی (بن ماری) قرار داده ، مرتب بهم می زنیم تا شکر حل شده مایه کمی گرم شود و بعد مایه را از آب بیرون می آوریم و باز خوب می زنیم تا کمی سرد شود سپس آرد را می ریزیم و مخلوط می کنیم و نمک میوه و بیکینگ پودر و هل را در ماست حل می کنیم و آنرا داخل مایه آرد و تخم مرغ ریخته و در انتها روغن را کمی می زنیم تا نرم شود ، آن را به مایه اضافه می کنیم و مایه را در قالبهای کیک یزدی که قبلاً چرب کرده ایم می ریزیم . قالبها را در سینی گذاشته و در پنجره وسط فر با حرارت 350 درجه به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار می دهیم ، نانها باید پف کرده طلائی شوند و بعد از سرد شدن از قالبها خارج می کنیم.

نکات تغذیه ای:
کالری موجود در کل شیرینی 3140 کالری است اگر از این مواد 30 عدد کیک یزدی تهیه کنید هر شیرینی تقریباً دارای 100 کالری است.


 5487


نوشته شده توسط : Cook Book