تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - کیک هویج | کیک و شیرینی

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

کیک هویج | کیک و شیرینی

پنجشنبه 14 خرداد 1388   05:15 ق.ظ

پیش از این نحوه تهیه چند نوع شیرینی را آموختید ، حال بهتر است این کیک جدید را نیز امتحان کنید وازخوردن آن لذت ببرید . تا بحال کیک هویج خورده اید؟ فکر نمی کنم پس این دستور را که از یادداشتهای یک آشپز قابل ایرانی برداشته شده بیاموزید و این کیک را که درهیچ شیرینی فروشی ای وجود ندارد تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک هویج:
200 گرم 5487 5487 5487 آرد 5487 5487 5487
250 گرم 5487 5487 5487 شکر
5عدد 5487 5487 5487 تخم مرغ
100 گرم 5487 5487 5487 گردو
یک لیوان 5487 5487 5487 5487 روغن مایع
1 قاشق چایخوری 5487 5487 5487 5487 دارچین
نصف قاشق چایخوری 5487 5487 5487 جوزهندی
نصف قاشق چایخوری 5487 5487 5487 میخک
نصف قاشق چایخوری 5487 5487 5487 5487 نمک
1 لیوان ( می توانید از 1 لیوان سیب و هویج رنده شده استفاده کنید) 5487 5487 5487 هویج رنده شده
3قاشق سوپخوری 5487 5487 5487 شیر
3 قاشق چایخوری 5487 5487 5487 5487 بیکینگ پودر

طرز تهیه:

تخم مرغها را با شکر، روغن و نمک مخلوط کرده و با سرعت زیاد خوب می زنیم، شیر را در این مخلوط ریخته بههم می زنیم، آرد و بیکینگ پودر و جوز هندی و میخک و دارچین را کم کم درمایع کیک ریخته مخلوط می کنیم و درآخرکارهویج و گردو را اضافه می کنیم ( این مایع را می توانیم یکجا در قالب بزرگ یا در دو قالب بریزیم) ته قالب مورد نظر را چرب کرده و کمی آرد می پاشیم. سپس مایع کیک را در قالب ریخته و درحرارت 350 درجه فارنهایت( 175 درجه سانتی گراد) 35 الی 45 دقیقه در قسمت پائین فر قرار می دهیم تا کیک بپزد سپس بعد از پختن ، کیک را از فر خارج کرده وپس از سرد شدن از قالب بیرون می آوریم. روی کیک را می توان با کرم ، خامه و یا گردو 5487 تزئین کرد.

نکات تغذیه ای کیک هویج:
کیکی که از مواد یاد شده تهیه شود ، دارای 4130 کالری انرژی است پس اگر فردی با شرایط معمولی باشید می توانید یک برش کوچک از آنرا میل کنید. این کیک یک عصرانه خوش مزه و بسیار مفید با طعم شیرینی طبیعی برای کودکان ، خصوصا 5487 کودکان کم اشتها است.


نوشته شده توسط : Cook Book