تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - کیک شاتوت | کیک و شیرینی

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

کیک شاتوت | کیک و شیرینی

پنجشنبه 14 خرداد 1388   06:14 ق.ظ



مواد لازم
یک و یک چهارم پیمانه 5487 شاتوت 5487 5487 5487
275 گرم 5487 5487 5487 شکر
225 گرم 5487 5487 5487 کره نرم شده
3 عدددرشت 5487 5487 5487 تخم مرغ
نصف پیمانه 5487 5487 5487 شیر
300 گرم 5487 5487 5487 آرد
1 قاشق مرباخوری 5487 5487 5487 5487 بکینگ پودر
یک چهارم قاشق چای خوری 5487 5487 5487 وانیل


طرز تهیه
ابتدا کره و شکررا با همزن هم می زنیم تا سفید شود . تخم مرغ ها را یک به یک اضافه کرده و هر کدام را با همزن به مدت 1 دقیقه هم می زنیم . وانیل را اضافه می کنیم . پس از زدن تخم مرغ ها ، دیگر از همزن استفاده نمی کنیم . سپس دو قاشق آرد را با بکینگ پودر الک کرده و با شاتوت خوب مخلوط می کنیم . می گذاریم یک دقیقه بماند . شیر و مابقی آرد را در سه نوبت ، یک در میان( یعنی مقداری شیر و مقداری آرد ) به این مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم . در ته قالب که قبلاً چرب کرده ایم، مقداری از این مواد می ریزیم( حدود 4 قاشق) سپس مخلوط شاتوت، آرد و بکینگ پودر را به مخلوط اول اضافه می کنیم . بعد این مواد را روی مواد قبلی در قالب می ریزیم.

دما
180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت و یا درجه4 گاز

قالب : گرد با وسط برآمده
مدت زمان:
1 ساعت و 10 دقیقه


نوشته شده توسط : Cook Book