تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - تهیه شیرینی توتی شکل | کیک و شیرینی

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

تهیه شیرینی توتی شکل | کیک و شیرینی

پنجشنبه 14 خرداد 1388   05:13 ق.ظ

یكی از شیرینی های سنتی معطر ایرانی كه با هل تهیه می شود " توت" است. این شیرینی را كه خیلی ساده تهیه می شود جایگزین قند كنید و از صرف آن با چای لذت ببرید.



مواد لازم:
125 گرم 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 بادام پوست گرفته و پودر شده
25 گرم 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 خلال پسته
125 گرم 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 پودر قند یا پودر شكر
2 تا 3 قاشق سوپخوری 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 گلاب
نصف قاشق چایخوری 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 پودر هل
نصف پیمانه 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 شكر

طرز تهیه:
پودرهل، پودر بادام و پودر قند یا پودر شكر را با هم مخلوط كرده
بعد گلاب را اضافه كنید و خوب هم بزنید تا خمیر شود. خمیر نباید زیاد شل شود.
اگر بخواهید شیرینی توت شما رنگی باشد، می توانید در این مرحله دو قطره رنگ مجاز خوراكی به آن اضافه كنید.
سپس مقدار كمی از این خمیر را بردارید و در دست به صورت توت فرم دهید.
آن را در شكر بغلتانید و یك خلال پسته در قسمت بالای آن فرو ببرید.
بقیه خمیر را هم به همین صورت فرم دهید.
توت ها را در ظرفی در دار نگاه دارید تا خشك نشوند.



 5487


نوشته شده توسط : Cook Book