تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - باقلوا گل رز قزوین | کیک و شیرینی

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

باقلوا گل رز قزوین | کیک و شیرینی

پنجشنبه 14 خرداد 1388   05:12 ق.ظ



مواد لازم:

- شیر 5487 5487 5487 نصف پیمانه(80 گرم)
- بیکینگ پودر 5487 5487 یک دوم قاشق چای خوری
- نمک 5487 5487 5487 یک هشتم قاشق چای خوری
- کره 5487 5487 5487 3 قاشق غذاخوری
- زرده تخم مرغ 5487 2 عدد
- آرد الک شده 5487 5487 225 گرم

مواد لازم برای داخل باقلوا:

- پودر پسته 5487 5487 2 پیمانه
- گلاب 5487 5487 5487 2 قاشق غذاخوری
- پودر قند 5487 5487 یک پیمانه
- هل 5487 1 قاشق چای خوری

مواد لازم برای شربت باقلوا:

- شکر 5487 5487 یک پیمانه(150 گرم)
- آب 5487 5487 نصف پیمانه(70 گرم)
- گلاب 5487 5487 یک چهارم پیمانه(40 گرم)
- جوهر لیمو 5487 یک چهارم قاشق چای خوری

روش تهیه:

- بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل کرده و با سه قاشق کره و زرده تخم مرغ خوب مخلوط کنید.
- آرد را کم کم اضافه نموده تا خمیر لطیفی به دست آید.
- خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و دو ساعت بگذارید بماند تا خمیر ور بیاید.
- سپس به اندازه یک گردو از خمیر برداشته و با وردنه به شکل مربع باز کنید.
- مواد داخل باقلوا را با هم مخلوط کرده و به اندازه یک قاشق از مواد مخلوط شده را روی خمیر باز شده قرار دهید و چهار گوشه خمیر را به طرف بالا جمع نموده و یک پیچ به آن بدهید و لبه های آن را برگردانید تا به شکل گل رز درآید.
- در روغن فراوان سرخ کرده، سپس در شربت بیندازید تا شیره به خورد آن برود.
- سپس روی آن پودر پسته بزیرید.

طرز تهیه شربت باقلوا:

شکر، آب، گلاب و جوهر لیمو را مخلوط کرده، روی حرارت قرار دهید تا اندکی بجوشد و کمی غلیظ شود.
تهیه باقلوا در فر:

باقلوا را می توانید در فر هم تهیه کنید. به این ترتیب که بعد از پیچیدن باقلوا، آن ها را در سینی فر قرار داده و به مدت 20 دقیقه با حرارت 300 درجه در طبقه وسط فر بپزید.

کمی که لبه نان باقلوا تغییر رنگ داد، از فر خارج نموده و روی آن پودر قند بپاشید.


 5487


نوشته شده توسط : Cook Book