تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - شیرینی پنجره ای | کیک و شیرینی

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

شیرینی پنجره ای | کیک و شیرینی

پنجشنبه 14 خرداد 1388   06:11 ق.ظ



مواد لازم:

- آرد 5487 5487 5487 یک پیمانه(100گرم)
- تخم مرغ 5487 5487 5 عدد
- نشاسته 5487 5487 یک پیمانه(115 گرم)
- گلاب 5487 5487 5487 5-4 قاشق غذاخوری
- روغن 5487 5487 به مقدار لازم(حدود نیم لیتر)
- وانیل 5487 5487 5487 یک چهارم قاشق چای خوری
- پودر قند 5487 5487 به مقدار لازم

روش تهیه:

- نشاسته را در گلاب حل کنید.
- تخم مرغ ها را شکسته و هم بزنید.
- آرد، تخم مرغ و وانیل را به نشاسته اضافه کرده و مخلوط نمایید. سپس از صافی عبور دهید.
- روغن فراوان را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت گذاشته تا کاملا داغ شود.
- قالب را داخل روغن بگذارید تا داغ شود و سپس آن را داخل مواد فرو ببرید(به اندازه ای که مایه تا لب قالب برسد ولی روی قالب را نگیرد). بلافاصله قالب را داخل روغن بزنید و آن را تکان دهید تا شیرینی از قالب جدا شود؛ سپس حرارت را ملایم کنید تا نان شیرینی کمی برشته شود. بعد آن را از روغن خارج کنید و روی توری صافی بگذارید روغن اضافی آن گرفته شود.
- وقتی کاملا سرد شد، کمی پودر قند را روی آن الک کنید.

تذکر:
نکته حساس این شیرینی در گرم کردن قالب شیرینی می باشد که باید دقت شود نه زیاد داغ شود و نه زیاد سرد، که مایع به آن بچسبد.


 5487


نوشته شده توسط : Cook Book