تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - نان شیرینی زنجبیلی | کیک و شیرینی

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

نان شیرینی زنجبیلی | کیک و شیرینی

پنجشنبه 14 خرداد 1388   06:10 ق.ظ



مواد لازم:

- کره 5487 5487 5487 دو سوم پیمانه
- پودر قند 5487 5487 یک پیمانه
- آرد سفید گندم 5487 5487 یک پیمانه
- بیکینگ پودر 5487 5487 یک قاشق چای خوری
- تخم مرغ 5487 5487 یک عدد
- زنجبیل 5487 5487 دو قاشق مرباخوری
- وانیل 5487 5487 5487 یک چهارم قاشق مرباخوری
- پودر پسته 5487 5487 به میزان لازم

روش تهیه:

- فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کره و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا سفید شود.
- وانیل و زرده تخم مرغ را اضافه نمایید و بزنید تا سفید و کش دار شود.
- سپس زنجبیل و بیکینگ پودر و آرد را اضافه نموده و ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد.
- بعد خمیر را پهن نموده و قالب بزنید.
- در نهایت خمیرهای قالب زده شده را در سینی قرار دهید و روی هر شیرینی را با برس، سفیده تخم مرغ بمالید و روی آن کمی پودر پسته بپاشید و در طبقه وسط فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
- بعد از خنک شدن از سینی خارج نموده و در ظرف مورد نظر قرار دهید.


 5487


نوشته شده توسط : Cook Book