تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - شیرینی بادامی | کیک و شیرینی

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

شیرینی بادامی | کیک و شیرینی

پنجشنبه 14 خرداد 1388   06:09 ق.ظ



مواد لازم (برای حدود 500 گرم) :

 5487کره ی پاستوریزه 5487 1 پیمانه
 5487پودر قند 5487 نصف پیمانه (70 گرم)
 5487پودر بادام 5487 نصف پیمانه (70 گرم)
 5487پودر هل 5487 1 قاشق چای خوری
 5487آرد گندم 5487 5/2 پیمانه (250 گرم)
 5487سفیده ی تخم مرغ 5487 1 قاشق غذاخوری
 5487خلال بادام و خلال پسته 5487 2 قاشق غذاخوری


روش تهیه :

کره و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا ِکِرم مانند شود.
پودر هل و پودر بادام را به مواد قبلی اضافه کنید.
سپس آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیری به دست آید که به دست نچسبد و نرم و لطیف باشد.
خمیر آماده شده را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس خمیر را از یخچال خارج کنید و در درجه ی حرارت اتاق قرار دهید تا خمیر نرم شود.
خمیر را با وردنه روی میز، به قطر نیم سانت(خیلی نازک) پهن کنید و با قالب بادامی شکل، قالب بزنید.
سینی شیرینی پزی لبه کوتاهی را انتخاب کرده وته آن را چرب کنید.
حال شیرینی هایی را که قالب زده اید، داخل سینی قرار دهید.
سفیده ی تخم مرغ را با چنگال بزنید و با قلم مو روی شیرینی بمالید و روی هر شیرینی یک خلال بادام یا پسته قرار دهید.
فر را حدود 15 دقیقه از قبل با حرارت 180 درجه ی سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.
سینی را در طبقه ی وسط فر قرار دهید و بگذارید به مدت 20- 15 دقیقه بپزید.
پس از خارج نمودن از فر، اجازه دهید شیرینی خنک شود.
بعد شیرینی ها را در ظرف در بسته ای قرار دهید و در جای خنک و خشک نگه داری کنید.


 5487نکته:
شیرینی پس از پخت نباید تغییر رنگ دهد.
هم چنین در طی مدتی که شیرینی داخل فر است، در فر را باز نکنید.


 5487


نوشته شده توسط : Cook Book