تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - شیرینی گردویی پفکی | کیک و شیرینی

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

شیرینی گردویی پفکی | کیک و شیرینی

پنجشنبه 14 خرداد 1388   06:07 ق.ظ



مواد لازم:

زرده ی تخم‌مرغ 5487 4 عدد
مغز گردوی خرد شده 5487 5/1 پیمانه
آرد 5487 2 قاشق غذاخوری
پودر قند 5487 یک سوم پیمانه
وانیل 5487 یک چهارم قاشق چای‌خوری
خلال یا پودر پسته 5487 به میزان لازم


روش تهیه:

فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت( 180 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
پودرقند، زرده تخم‌مرغ و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید تا کاملاً سفید و کشدار شود.
سپس آرد و گردوی خرد شده را اضافه نموده و مخلوط کنید. (مایه شیرینی بعد از اضافه نمودن گردو نباید شل باشد و در صورت شل بودن، کمی گردوی خرد شده به آن اضافه نمایید).
سینی را چرب نموده و با قاشق مرباخوری مقداری از مایه را در سینی بریزید و روی آن را کمی خلال پسته یا پودر پسته بریزید.
سپس سینی را در طبقه ی وسط فر به مدت 15- 10 دقیقه قرار دهید تا شیرینی بپزد.
سپس از فر خارج کرده و بعد از سرد شدن از سینی جدا نموده و در ظرف دربسته‌ای نگهداری نمایید.



 5487


نوشته شده توسط : Cook Book