تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - شکلات پسته ای | کیک و شیرینی

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

شکلات پسته ای | کیک و شیرینی

پنجشنبه 14 خرداد 1388   06:06 ق.ظ



مواد لازم برای 30 عدد:

 5487قیسی خرد شده 5487 150 گرم
 5487زردآلوی خرد شده 5487 150 گرم
 5487آب پرتقال 5487 1 قاشق غذاخوری
 5487شکلات سفید (شیری) رنده شده 5487 150 گرم
 5487کره ی پاستوریزه 5487 1 قاشق غذاخوری
 5487خامه ی سفت پاستوریزه 5487 یک چهارم پیمانه (50 گرم)
 5487پودر نارگیل 5487 سه چهارم پیمانه (150 گرم)
 5487مغز پسته ی خرد شده 5487 25 گرم
 5487شکلات قهوه ای خرد شده 5487 60 گرم


روش تهیه:

- قیسی، زردآلو و آب پرتقال را در کاسه با هم مخلوط کنید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید.



- شکلات سفید و کره را در کاسه ای دیگر به روش حرارت غیر مستقیم (بن ماری) ذوب کنید.
- خامه، پودر نارگیل و مخلوط میوه ها را به آن اضافه نمایید و با هم به خوبی مخلوط کنید.



- در یک سینی، مغز پسته ی خرد شده را بریزید و از مخلوط آماده شده ی فوق با قاشق مرباخوری بردارید و روی مغز پسته ها بغلتانید تا به صورت گلوله در آید.
- حال گلوله ها را حدود 2-1ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
- سپس شکلات قهوه ای را به روش بن ماری ذوب کنید.



- داخل قیف خامه پاش (سرقیف باریک باشد) را از شکلات قهوه ای پر کنید و روی شکلات ها را(مطابق شکل) به صورت ردیفی سس شکلات بریزید.
- سپس آنها را در یخچال قرار دهید تا شکلات نیز خشک و سرد شود.
- پس از این مرحله شیرینی ها را در ظرف دربسته ای قرار دهید و در یخچال نگه داری کنید.


* نکته:
روش بن ماری این طور است که شکلات تخته ای را در یک ظرف هادی گرما مثل استیل و ... قرار دهید و ته این ظرف را در آبجوش بگذارید تا شکلات ذوب شود.



 5487


نوشته شده توسط : Cook Book