تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - توپ‌های تروفیلی | کیک و شیرینی

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

توپ‌های تروفیلی | کیک و شیرینی

پنجشنبه 14 خرداد 1388   06:05 ق.ظ



مواد لازم برای 25 قطعه:

کیک خرد شده 5487 دو سوم پیمانه
بادام زمینی خرد شده 5487 یک سوم پیمانه
شکلات تخته‌ای نیمه تلخ 5487 50 گرم
خامه 5487 3 قاشق غذاخوری
گلاب 5487 2 قاشق غذاخوری
ترایفل 5487 به میزان لازم


روش تهیه:

خامه و گلاب را مخلوط کنید.
کیک و بادام‌زمینی خرد شده را به آن اضافه نمایید.
شکلات تخته‌ای را به طریق بن‌ماری ذوب کرده و به مواد بالا اضافه کنید.
به اندازه یک توپ گرد و کوچک از مواد بردارید و به شکل گردو درآورید.
سپس در ترایفل‌های رنگی بغلتانید و در کاغذهای مخصوص شکلات قرار دهید و در ظرف بچینید. شکلات‌ها را می‌توانید به جای ترایفل در پودر پسته و پودر نارگیل بغلتانید.


نکته:
روش بن ماری این طور است که شکلات تخته ای را در یک ظرف هادی گرما مثل استیل و ... قرار دهید و ته این ظرف را در آبجوش بگذارید تا شکلات ذوب شود.


 5487


نوشته شده توسط : Cook Book