تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - لوز نارگیل | کیک و شیرینی

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

لوز نارگیل | کیک و شیرینی

پنجشنبه 14 خرداد 1388   06:04 ق.ظ



مواد لازم:

شربت قوام آمده 5487 یک چهارم پیمانه
پودر نارگیل 5487 2 پیمانه
پودر پسته برای تزیین 5487 به میزان لازم


مواد لازم برای تهیه شربت:

شکر 5487 نصف پیمانه (75گرم)
آب 5487 یک چهارم پیمانه (50گرم)


روش تهیه:

شربت قوام آمده را تا زمان سرد شدن کنار بگذارید. سپس با همزن برقی آنقدر بزنید تا کاملاً سفید شود.
پودر نارگیل را به آن اضافه کنید تا چسبندگی آن گرفته شود و خمیری شکل شود.
سپس مایه ی آماده را در قالب چرب شده ی باقلوا پهن نموده و روی آن را با پودر پسته تزیین کنید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
سپس آن را به شکل لوزی برش دهید.


روش‌ تهیه شربت:
شکر و آب را بگذارید بجوشد تا قوام بیاید. در صورت دلخواه می‌توانید دو قاشق غذاخوری گلاب به شربت اضافه نمایید.


 5487


نوشته شده توسط : Cook Book