تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - شیرینی لقمه سیب | کیک و شیرینی

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

شیرینی لقمه سیب | کیک و شیرینی

پنجشنبه 14 خرداد 1388   11:17 ق.ظ



مواد لازم:

سیب 5487 یک کیلو
تخم مرغ 5487 3عدد
پودر شکر 5487 2پیمانه
مارگارین یا کره 5487 50گرم
وانیل 5487 یک چهارم قاشق چای‌خوری
نمک 5487 مقداری
روغن برای سرخ کردن 5487 به مقدار لازم
آرد 5487 5/1 پیمانه
نشاسته 5487 2قاشق سوپ‌خوری
آب لیمو 5487 2قاشق سوپ‌خوری
آب سرد 5487 2قاشق سوپ‌خوری
رنده‌ی لیمو 5487 یک قاشق چای‌خوری
پودر شکر و پسته 5487 به مقدار لازم
بیکینگ پودر 5487 2قاشق چای‌خوری
دارچین 5487 1قاشق سوپ‌خوری


طرز تهیه:

برای تهیه خمیر این شیرینی، کره و شکر را با هم مخلوط کنید. تخم‌مرغ را اضافه کرده و پس از آن آب لیمو و آب را به مخلوط بیافزایید. نشاسته، آرد و نمک و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و به مایهی تخم‌مرغ و کره اضافه نمایید.حال خمیر آماده است.
سیب‌ها را از ارتفاع یا عرض برش دهید (هر برش به قطر نیم ساعت). سپس آنها را خشک کنید. برش های سیب را داخل دارچین زده و در خمیر آماده شده فرو ببرید و در روغن داغ سرخ کنید.
روغن اضافه‌ی سیب‌های سرخ شده را گرفته و پس از آن روی آن‌ها پودرقند و پسته بپاشید.


 5487


نوشته شده توسط : Cook Book