تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - شیرینی زنجبیلی با کاکائو | کیک و شیرینی

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

شیرینی زنجبیلی با کاکائو | کیک و شیرینی

پنجشنبه 14 خرداد 1388   12:14 ب.ظ



مواد لازم:

175 گرم 5487آرد
125 گرم 5487کره
یک قاشق مرباخوری 5487زنجبیل
30 گرم 5487شکر
50 5487 گرم 5487شکلات رنده شده

مواد روی شیرینی :

یک قاشق سوپ‌خوری 5487کاکائو
2قاشق سوپ‌خوری 5487آب جوش
15 گرم 5487کره
125 گرم 5487پودرقند

طرز تهیه :

آرد را با کره مخلوط کنید.
سپس آرد، شکر، زنجبیل، کره و خرده‌های شکلات را با هم مخلوط نمایید. مخلوط را به صورت رول در آورده و به‌‌صورت نازک نازک ببرید و در ظرف مناسب قرار دهید. ظرف را به‌مدت 15 دقیقه داخل فر با حرارت 190درجه‌ی سانتی‌گراد یا 375 درجه‌ی فارنهایت بگذارید.
برای آماده کردن مواد روی شیرینی کاکائو ، آب‌جوش، کره و پودرقند را در حرارت غیرمستقیم (روی بخار در کتری) قرار داده و شیرینی ها را پس از سرد شدن تا نیمه در این مواد فرو کنید.



 5487


نوشته شده توسط : Cook Book