تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - شیرینی برانیز | کیک و شیرینی

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

شیرینی برانیز | کیک و شیرینی

پنجشنبه 14 خرداد 1388   12:14 ب.ظ



مواد لازم :

150 گرم 5487 5487 5487 کره
60 گرم 5487 5487 5487 کاکائو
150 گرم 5487 5487 5487 شکر
2 عدد 5487 5487 5487 تخم‌مرغ
50 گرم 5487 5487 5487 آرد
یک قاشق مرباخوری 5487 5487 5487 بیکینگ پودر

طرز تهیه :

کره را روی حرارت قرار داده تا کمی آب شود. 5487 کاکائو و شکر را مخلوط کرده و تخم‌مرغ‌ ها را به آن بیافزایید و خوب هم بزنید. سپس آرد و بیکینگ‌ پودر را به مواد افزوده و بعداز آن کره را و همه‌‌ی مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
مواد را در قالب بریزید و داخل فر به مدت 45 دقیقه و با حرارت 180 درجه‌ی سانتی‌گراد و یا 375 درجه‌ی فارنهایت قرار دهید. سپس به صورت چهارگوش برش زده و میل کنید.


 5487


نوشته شده توسط : Cook Book