تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - باقلوای گردو (ترکی) | کیک و شیرینی

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

باقلوای گردو (ترکی) | کیک و شیرینی

پنجشنبه 14 خرداد 1388   12:13 ب.ظ



مواد لازم:

500 گرم 5487 5487 5487 آرد بسیار نرم و مناسب شیرینی‌پزی
3 عدد 5487 5487 5487 تخم‌مرغ
نصف پیمانه 5487 5487 5487 شیر
نصف پیمانه 5487 5487 5487 روغن مایع
3 قاشق غذاخوری 5487 5487 5487 ماست
200 گرم 5487 5487 5487 کره
500 گرم 5487 5487 5487 گردو
به‌مقدار کم 5487 5487 5487 5487 نمک

مواد لازم برای شربت :

4 پیمانه 5487 5487 5487 شکر
5 پیمانه 5487 5487 5487 آب
یک قاشق‌خوری 5487 5487 آب لیمو

طرز تهیه :

ابتدا شکر و آب را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. بعد از جوشیدن و حل شدن شکر، 5487 آب لیمو 5487 را اضافه کرده و بگذارید تا شربت چند جوش بزند. شربت را کنار بگذارید.
آرد، تخم‌مرغ ، شیر ، روغن مایع، نمک و ماست 5487 را با هم مخلوط کرده و ورز دهید تا خمیر آماده شود. خمیر را به شکل یک توپ در آورده و روی آن را بپوشانید. به‌مدت نیم ساعت اجازه دهید خمیر بماند.
خمیر را به 10 قسمت تقسیم کنید. روی تخته یا یک میز آرد بپاشید و خمیر را روی آن باز کنید. نازکی خمیر باید مانند یک کاغذ باشد. سپس 5 خمیر باز شده را در سینی که قبلاً چرب کرده‌اید قرار دهید. روی هر خمیر را با کره چرب کنید.
 5487گردوی خرد‌شده را روی خمیر‌ها بپاشید تا در تمام سطح خمیر به ‌صورت یک دست پخش شود. سپس 5 خمیر بعدی را باز کرده و روی گردوها قرار دهید. بعد از آن روی هر خمیر کره بمالید.
در انتهای با کارد بسیار تیزی خمیرها را به‌صورت لوزی بریده و ظرف را به‌مدت 30 دقیقه در فر با حرارت 300 درجه‌ی فارنهایت یا 150درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید.



 5487


نوشته شده توسط : Cook Book