تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - باقلوا سه رنگ | کیک و شیرینی

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

باقلوا سه رنگ | کیک و شیرینی

پنجشنبه 14 خرداد 1388   12:12 ب.ظ



مواد لازم:

پودر بادام 5487یک کیلو
پودر قند 5487 نیم کیلو
پودر پسته وپودر قند 5487 5487 250گرم ( 200گرم پودر پسته و 50 گرم پودر قند)
آرد سفید گندم 5487 نیم کیلو
تخم مرغ 5487 5487 1 عدد
هل 5487 2 قاشق غذاخوری
آب نیم گرم 5487 5487 2 قاشق غذاخوری
روغن جامد 5487 6 قاشق غذاخوری
زعفران 5487 نیم مثقال

روش تهیه خمیر باقلوا:

2 قاشق غذاخوری روغن را آب کرده و در ظرف مناسبی بریزید. سپس تخم مرغ 5487 و آب 5487 را مخلوط کرده و به میزان مورد نیاز آرد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را 10 دقیقه استراحت دهید. سپس آن را به دو قسمت تقسیم نمایید. یک قسمت را با وردنه باز کنید. کف تابه ی مخصوص باقلوا را چرب کرده، خمیر نازک باز شده را در آن پهن کنید. قند بادام( مخلوط پودر قند و بادام) را با مقداری هل مخلوط کنید و آن را به3 قسمت تقسیم کنید.
یک قسمت آن را در تابه روی خمیر بریزید. سپس روی خمیر راصاف کرده وبا دست فشار دهید. در این مرحله پودر زعفران 5487 را با 4 قاشق غذاخوری قند بادام(مخلوط پودر قند و بادام) مخلوط کنید. این مخلوط را درتابه بریزید، صاف کنید و کمی با گوشت کوب بکوبید تا صاف شود.قمست دوم قند بادام(مخلوط پودر قند و بادام) را روی قسمت زعفرانی ریخته، صاف کنید و کمی بکوبید( یا با قاشق محکم فشار دهید) تا روی مواد کاملاً صاف و فشرده شود. سپس قند پسته(مخلوط پودر پسته و پودر قند) و کمی هل را مخلوط نمایید و در تابه پهن کنید و روی آن را بکوبید. درمرحله ی سوم، آخرین قسمت قند بادام( مخلوط پودر قند و بادام )را پهن کنید و خوب بکوبید تا قند بادام کاملاً فشار شود.سپس 2 قاشق روغن آب کرده روی باقلوا بریزید. نیمه ی دیگر خمیر را با وردنه باز کرده و روی مواد پهن کنید. بعد از اینکه خمیر را خوب صاف کردیم ،اضافه ی خمیر دور تابه را ِبِبُرید. سپس باقلوا را به صورت لوزی برش دهید. بقیه ی روغن( 2 قاشق غذا خوری روغن آب کرده) را روی آن بریزید. تابه را در فری که از قبل با حرارت 180 درجه ی سانتی گراد گرم شده، در طبقه وسط قرار دهید. هنگامی که دور تابه رنگ انداخت، باقلوا آماده است. در این هنگام شربت باقلوا را (مواد لازم و طرز تهیه آن در زیر آمده است) در 3-2 نوبت روی باقلوا بریزید. برای تزیین باقلوا روی هر لوزی خلال پسته قرار دهید.

مواد لازم برای شربت باقلوا:

شکر 5487 3 پیمانه
آب 5487 1 پیمانه
گلاب 5487 یک دوم پیمانه
جوهر لیمو 5487 یک چهارم قاشق چای خوری

روش تهیه شربت باقلوا:

شکر، آب، گلاب و جوهر لیمو را مخلوط کرده، روی حرارت قرار می دهیم تا شکر آب شود، و شربت کمی بجوشد (شربت نباید غلیظ شود).

نکات قابل توجه:

* اگر چاقو را به روغن آغشته کنید، خمیر باقلوا به آسانی بریده می شود.
* تابه ی مخصوص باقلوا به قطر 45 سانتی متر باشد.


 5487


نوشته شده توسط : Cook Book