تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - شیرینی اسکاتلندی | کیک و شیرینی

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

شیرینی اسکاتلندی | کیک و شیرینی

پنجشنبه 14 خرداد 1388   11:11 ق.ظ



مواد لازم:

کره ی پاستوریزه 5487 150 گرم
پودر قند 5487 150 گرم
تخم مرغ 5487 1 عدد
آرد سفید گندم 5487 125 گرم
نمک 5487 یک هشتم قاشق چای خوری
دارچین 5487 1 قاشق چای خوری
خلال بادام خرد شده 5487 1 پیمانه سرخالی

روش تهیه

کره و پودر قند را با هم مخلوط کرده وبا همزن برقی می زنیم تا یکدست شود. سپس زرده تخم مرغ 5487 را اضافه می کنیم. بعد با همزن مواد را با یکدیگر خوب مخلوط می کنیم. آرد و نمک و دارچین 5487 را ( البته آرد باید قبلا الک شده باشد) به مخلوط اضافه می کنیم. سپس سینی شیرینی پزی به ابعاد (40×30) را کمی چرب کرده و خمیر را داخل سینی پهن کرده و سطح آن را صاف می کنیم. سفیده ی تخم مرغ را با چنگال می زنیم و با قلم مو روی خمیر می مالیم. خلال بادام را روی خمیر پاشیده و با پشت قاشق روی آن را کمی فشار داده تا خلال ها به خمیر بچسبد. سپس سینی را در طبقه ی وسط فری که از قبل با حرارت 180 درجه ی سانتی گراد گرم شده به مدت 40-30 دقیقه قرار می دهیم. به محض خارج نمودن از فر، خمیررا به صورت دلخواه برش می دهیم.


 5487


نوشته شده توسط : Cook Book