تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - پلو یونانی | پلو و چلو

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

پلو یونانی | پلو و چلو

جمعه 15 خرداد 1388   01:06 ق.ظ

مواد لازم : 5487  5487

برنج  5487750 گرم
فلفل سبز دلمه ای  54871 فنجان
فلفل قرمز دلمه ای  54871 فنجان
نخود فرنگی  54872 فنجان
ذرت زرد آب پز  54872 فنجان
قارچ كنسرو شده  54871 فنجان
كالباس  5487100 گرم
آب گوشت  54872 لیتر
آب مرغ  54872 لیتر
روغن  5487150 گرم
پیاز خام خلال شده  54871 فنجان
زعفران  54871 قاشق مرباخوری

طرز تهیه :

برنج را به دقت میشوئیم و پیاز را با روغن کمی سرخ میکنیم برنج را با پیاز چند تفت میدهیم ، آب مرغ و زعفران و یک قاشق نمک را داخل برنج میریزیم میگذاریم در حرارت ملایم برنج پخته شده آب آن کشیده شود ، و در فر یا حرارت ملایم یکساعت دم بکشد ، هنگام کشیدن تمام مواد فوق را با آن مخلوط مینمائیم و کمی کره آب کرده روی آن میریزیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 6 تا 8 نفر کافیست .


 5487


نوشته شده توسط : Cook Book