تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - چلو خورشت جگر مرغ | پلو و چلو

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

چلو خورشت جگر مرغ | پلو و چلو

جمعه 15 خرداد 1388   01:06 ق.ظ

مواد لازم : 5487  5487

برنج  5487750 گرم
جگر مرغ  5487750 گرم
رب گوجه فرنگی  54874 قاشق سوپخوری
روغن  5487200 گرم
پنیر پارمیسان  5487150 گرم
پیاز داغ عسلی  54872 قاشق سوپخوری
فلفل  5487قدری
نمك  5487قدری

طرز تهیه :

برنج را بعد از شستن کمی سرخ میکنیم و بشکل کته آماده می نمائیم جگر را خرد کرده و با پیاز سرخ کرده بحدی که آب جگر کشیده شود سرخ می کنیم بعد نصف لیوان آب و رب گوجه فرنگی و کمی نمک و فلفل و پنیر را داخل جگر میریزیم می گذاریم آب آن کشیده شود بعد برنج را بطریقه کته ساده طبخ می کنیم و خورش حاضر شده را با کته سرو مینمائیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 6 تا 8 نفر کافیست .
طرز دم کردن کته ساده :
به ازای هر یک کیلو برنج دو کیلو آب و کمی نمک نرم ، بار کرده زیرش را آتش می کنیم ، همینکه آب جوش امد با احتیاط کفگیر را داخل آن هم زده اگر مغز برنج نپخته بود ، کمی دیگر آب در آن می ریزیم برای کته آب بیشتری نیاز است تا برنج قدری نرمتر بعمل آید. پس از تمام شدن آب اطراف برنج را بشکل مخروط بالا میآوریم بعد بنسبت هر یک کیلو گرم برنج دو تا سه قاشق سوپخوری روغن ( در حدود 75 گرم ) روی برنج می ریزیم و در ظرف را می گذاریم و حرارت زیر ظرف را کمی کم می نمائیم تا در دیگ کمی عرق بکند، در صورت داشتن فر بعد از محکم کردن در دیگ ظرف را کف فر قرار میدهیم و حرارت را 350 درجه می کنیم و بعد از نیم ساعت حرارت را 50 درجه کم می کنیم نیم ساعت دیگر می گذاریم برنج دم بکشد .برای دم کشیدن در صورتی که به ته دیگ احتیاج نباشد ( مثل چلو کباب ) یکساعت وقت کافی است و در صورتیکه بخواهیم پلو ته دیگ ببندد یکساعت و نیم وقت لازم میباشد. برای اینکه ته دیگ پلو بآسانی کنده شود باید دیگ را نیم ساعت قبل از کشیدن پلو از فر خارج نمود (بدون بر داشتن در آن ) تا دیگ کمی سرد شده و ته دیگ بآسانی جدا شود. در صورتیکه پلو را روی آتش دم کرده باشیم حرارت زیر آن باید ملایم باشد و روی در دیگ را باید مقداری آتش بریزیم شاید بعضیها موقع دم کردن پلو در آنرا دم کنی بگذارند ولی چلوئیکه در فر دم کنیم و یا روی آنرا آتش بریزیم خیلی بهتر و قد کشیده تر می شود ممکن است نصف لیوان ماست و کی زعفران سائیده حل شده در آبجوش را با 70 گرم روغن و نصف لیوان آب جوش و دو عدد زرده تخم مرغ مخلوط کنیم و ته دیگ بریزیم در اینصورت ته دیگ پلو بهتر می شود .


 5487


نوشته شده توسط : Cook Book