تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - كلم پلوی شیرازی | پلو و چلو

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

كلم پلوی شیرازی | پلو و چلو

جمعه 15 خرداد 1388   01:01 ق.ظ



مواد لازم :

سبزی( شوید،تره،ریحان،جعفری) 5487 نیم كیلو
زردچوبه 5487 1 قاشق چایخوری
نمك و فلفل و روغن 5487 به میزان لازم
برنج 5487 نیم كیلو
كلم خرد شده 5487 نیم كیلو
گوشت چرخ كرده 5487 300 گرم
پیاز متوسط 5487 2 عدد
ادویه پلویی 5487 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

سبزی ها را خرد می کنیم. برنج را خیس كرده و بعد از كمی پختن، سبزی را اضافه كرده و مانند سبزی پلو آبكش می كنیم.
گوشت را به همراه 1 عدد پیاز رنده شده چنگ می زنیم. کمی از گوشت را برداشته و با دست گرد می کنیم. به همین ترتیب تمام گوشت را به شکل گوله های کوچک در می آوریم. گوله های گوشت را در آرد می غلتانیم و بعد در حدی كه خودش را بگیرد، در روغن كمی سرخ می كنیم. سپس آن را كنار می گذاریم .
یك عدد پیاز را خرد می كنیم و کمی در روغن( روی حرارت) تفت می دهیم تا طلایی شود. كلم را اضافه كرده و به مدت 12-10 دقیقه با حرارت ملایم تفت می دهیم . نمك ، فلفل ، زردچوبه و ادویه را ریخته و دوباره كمی هم می زنیم.
كمی روغن ته قابلمه می ریزیم. مقداری برنج در قابلمه ریخته و نیمی از مایع كلم و گوشت روی آن می ریزیم. دوباره برنج ریخته و مواد را روی آن می ریزیم تا مواد تمام شود. قابلمه را روی حرارت گذاشته و دمكنی روی آن می گذاریم تا برنج دم بكشد.



 5487


نوشته شده توسط : Cook Book