تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - عدس پلو با قارچ | پلو و چلو

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

عدس پلو با قارچ | پلو و چلو

جمعه 15 خرداد 1388   01:00 ق.ظ



مواد لازم:

یک کیلو 5487 5487 5487 5487 برنج
250 گرم 5487 5487 5487 5487 5487 عدس
250 گرم 5487 5487 5487 5487 5487 قارچ
250 گرم 5487 5487 5487 5487 گوشت چرخ کرده
2 قاشق سوپخوری 5487 5487 5487 5487 5487 رب گوجه فرنگی
یک فنجان 5487 5487 5487 5487 5487 روغن مایع
3-2 قاشق سوپخوری 5487 5487 5487 5487 5487 پیاز سرخ شده
یک قاشق چایخوری 5487 5487 5487 5487 5487 زعفران ساییده
به مقدار لازم 5487 5487 5487 5487 5487 نمک و فلفل

طرزتهیه:

برنج را شسته و با نمک خیس می کنیم. عدس را 3-2 ساعت قبل خیس کرده و می گذاریم با 3 فنجان آب بپزد تا آب آن کشیده شود.
گوشت چرخ کرده را با روغن و پیاز داغ تفت می دهیم. قارچ را حلقه حلقه می کنیم و با رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل به گوشت اضافه می کنیم . سپس یک فنجان آب به گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم بپزد. عدس پخته شده را هم به گوشت و قارچ پخته اضافه کرده و پس از پختن برنج، آن را لابلای برنج می ریزیم. مقداری روغن روی برنج ریزیم و می گذاریم دم بکشد.


 5487


نوشته شده توسط : Cook Book