تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - لوبیا پلو | پلو و چلو

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

لوبیا پلو | پلو و چلو

جمعه 15 خرداد 1388   12:56 ب.ظ



مواد لازم ( برای 4 نفر ) :

برنج 5487 5/0 کیلو
لوبیا سبز 5487 5487 400 گرم
پیاز متوسط 5487 3 عدد
گوشت گاو یا گوسفند 5487 400 گرم
رب گوجه فرنگی 5487 5487 1 تا 2 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل 5487 به اندازه لازم
روغن 5487 100 گرم

طرز تهیه :

پیاز را پوست بكنید و خرد كنید . سپس در روغن سرخ كنید تا رنگش طلایی شود . گوشت را به قطعات كوچك خرد كنید و به پیاز اضافه كنید . آن را بر روی شعله ی متوسط حرارت دهید تا رنگ گوشت عوض شود .
لوبیاها را بشویید و ریز خرد كنید . آنها را با یكی دو لیوان آب داغ به گوشت و پیاز اضافه كنید و نیم ساعت روی شعله ی متوسط بگذارید. در این مرحله در صورت نیاز، باز هم آب اضافه كنید . سپس نمك ، فلفل و رب گوجه را هم اضافه كنید و آن را به مدت 15 دقیقه با حرارت متوسط بپزید . حالا مواد گوشتی لازم برای تهیه لوبیا پلو آماده شد.
برنج را آبکش کنید ( برای یادگیری طرز تهیه پلو اینجا را کلیک کنید 5487 ). سپس یک لایه از مواد گوشتی و یک لایه از برنج آبکش شده در قابلمه بریزید ( یا برنج و مواد گوشتی را با هم در قابلمه مخلوط کنید ) و به مدت30 دقیقه روی شعله ی كم حرارت دهید تا لوبیا پلو دم بکشد. بعد از اینمدت غذا آماده سرو است.


 5487


نوشته شده توسط : Cook Book