تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - عدس پلو | پلو و چلو

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

عدس پلو | پلو و چلو

جمعه 15 خرداد 1388   12:55 ب.ظ



مواد لازم:

برنج 5487 نیم کیلو
سینه مرغ 5487 یک عدد بزرگ
عدس 5487 250 گرم
خرما 5487 250 گرم
کشمش 5487 5487 100 گرم
زعفران سائیده 5487 یک قاشق چایخوری
روغن 5487 150 گرم
نمک 5487 به مقدار کافی

طرز تهیه:

برنج را می شوییم و با نمک خیس می کنیم . عدس 5487 را نیز قبلاً شسته و خیس می کنیم . بعد عدس را کاملاً می پزیم، ولی نباید له شود. برنج 5487 خیس خورده را نیز می پزیم و عدس را به آن اضافه می کنیم. بعد آن را با کفگیر بهم زده آبکش می کنیم . در قابلمه کمی روغن ریخته ، یک قطعه نان لواش در ته قابلمه قرار می دهیم و برنج را در قابلمه ریخته و کمی روغن روی آن می ریزیم و می گذاریم با شعله ملایم دم بکشد .
سینه مرغ را چند تکه کرده و آن را کمی سرخ می کنیم و با یک و نیم لیوان آب ، کمی نمک و نصف زعفران 5487 حل شده می گذاریم بپزد تا یک فنجان آب مرغ باقی بماند. خرما 5487 و کشمش را شسته و هسته خرما را بیرون می آوریم و هر یک را جداگانه در دو قاشق سوپخوری روغن کمی تفت می دهیم . سپس برنج را در دیس کشیده و روی آن را با بقیه زعفران حل شده، خرما ، کشمش 5487 و گوشت سینه مرغ تزئین می کنیم.


نوشته شده توسط : Cook Book