تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - باقلا پلو با گوشت | پلو و چلو

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

باقلا پلو با گوشت | پلو و چلو

جمعه 15 خرداد 1388   12:54 ب.ظ



مواد لازم :

یك كیلو 5487 5487 5487 5487 5487 برنج
3 كیلو 5487 5487 5487 5487 5487 باقلا
یك كیلو 5487 5487 5487 5487 5487 5487 گوشت گوسفندی بی استخوان
150 گرم 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 روغن
یك قاشق چایخوری 5487 5487 5487 5487 زعفران ساییده شده
نصف استكان 5487 5487 5487 5487 5487 5487 آبلیمو یا آب نارنج
یك فنجان 5487 5487 5487 5487 5487 5487 زرشك
یك كیلو 5487 5487 5487 5487 5487 5487 شوید
به مقدار كافی 5487 5487 5487 5487 5487 5487 5487 نمك و فلفل

طرز تهیه:

برنج را شسته و آن را با نمك خیس كنید. گوشت را پس از شستن قطعه قطعه كرده و با كمی روغن تفت دهید و بگذارید با یك عدد پیاز خرد شده و 3 لیوان آب بپزد. در حین پختن كمی نمك و فلفل و آبلیمو به آن اضافه كنید. گوشت را آنقدر بپزید تا یك فنجان آب گوشت از آن باقی بماند. شوید را پاك كرده و بشویید و آن را خرد كردید. برنج را در یك قابلمه پر از آب بجوشانید تا جائی كه مغز آن زیاد نپزد. سپس باقلا را به برنج اضافه كنید. ( در ضمن همیشه باقلا را جداگانه، از قبل مقداری آب پز كنید و سپس به برنج بیفزایید). شوید را هم به برنج اضافه كنید و آن را آرام هم بزنید. برنج را در آبكش ریخته و روی آن مقداری آب نیمه گرم بریزید. در ته قابلمه 2 قاشق غذاخوری روغن بریزید و در صورت تمایل چند برگ كاهو یا نان در ته قابلمه بچینید . سپس برنج آبكش شده را در قابلمه بریزید كه در این مرحله می توانید گوشت را در لابلای برنج قرار دهید یا موقع كشیدن برنج در دیس، گوشت را لابلای برنج بگذارید.
برنج را روی حرارت ملایم قرار دهید تا با شعله ملایم دم بكشد. بعد از دم كشیدن آن را در دیس كشیده و روی آن را با گوشت، زعفران آب كرده و زرشك تزیین كنید.



 5487


نوشته شده توسط : Cook Book