تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - پلو سبزیجات | پلو و چلو

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

پلو سبزیجات | پلو و چلو

جمعه 15 خرداد 1388   11:50 ق.ظ



مواد لازم:

3 پیمانه 5487 5487 5487 5487  5487برنج
نیم كیلو 5487 5487 5487 5487  5487گل كلم
نیم كیلو 5487 5487 5487 5487  5487اسفناج
2 عدد متوسط 5487 5487 5487 5487  5487هویج
4 عدد متوسط 5487 5487 5487 5487  5487گوجه فرنگی
2 عدد 5487 5487 5487 5487  5487پیازسرخ شده
1 بسته 500 گرمی 5487 5487 5487 5487  5487پنیر پیتزای رنده شده
4 قاشق غذاخوری 5487 5487 5487 5487  5487روغن
به میزان لازم 5487 5487 5487 5487  5487نمك و فلفل
3 قاشق غذاخوری 5487 5487 5487 5487  5487زعفران آب شده
یك دوم قاشق چای خوری 5487 5487 5487 5487  5487جوزهندی

طرز تهیه:

ابتدا گل كلم را گل گل كرده و هویج را تكه تكه خرد و بخارپز می كنیم، با این تفاوت كه به گل كلم كمی نمك هم اضافه می كنیم. پس از آن اسفناج را پاك و خرد كرده، با كمی آب و نمك می پزیم، به طوری كه تمامی 5487 آب جذب اسفناج شود. كلیه سبزیجات فوق را همراه با پیاز داغ تفت می دهیم. آن گاه گوجه فرنگی را یا به صورت پوره یا فیله درمی آوریم و به سبزیجات اضافه می كنیم، سپس می گذاریم آب آن كشیده شود و به روغن بیفتد. آن گاه نمك، فلفل، زعفران و جوزهندی را به مواد اضافه می كنیم.
برنج را از قبل( حدود 3 ساعت) خیس كرده و بعد آبكش می كنیم، بعد از این كه به طور كامل دم كشید، در ظرف مخصوصی به صورت لایه لایه(1لایه پلو،1 لایه سبزیجات) می ریزیم. در پایان، سطح پلو را با پنیر پیتزای رنده شده می پوشانیم و روی آن را فویل می كشیم، بعد به مدت 10 دقیقه بر روی 200 درجه سانتی گراد فقط در حدی كه پنیر آب شود، داخل فر می گذاریم.

نكات تغذیه ای :

استفاده از سبزیجات در این غذا به دلخواه 5487 است هركدام را كه بیشتر دوست دارید یا دوست ندارید اضافه و یا حذف كنید و اگر مشكل مصرف كالری دارید، پنیر پیتزا را حذف كنید یا كمتر استفاده كنید.
سبزیجات بكار رفته در این غذا حاوی میزان زیادی آنتی اكسیدان است كه آن را غذایی مناسب برای افراد مسن می سازد. به علاوه فاقد گوشت و در نتیجه كلسترول است . در عین حال برای كودكان هم بسیار مفید است چون دارای تنوع رنگ وجذابیت زیادی برای كودكان است و 5487 با ذائقه ما ایرانی ها سازگاراست. در تهیه آن از پنیر استفاده شده 5487 و حاوی میزان زیادی ویتامین 5487 5487 Aاست.


 5487


نوشته شده توسط : Cook Book