تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - ماهی فیله سوخاری | ماهی میگو و غذاهای دریا

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

ماهی فیله سوخاری | ماهی میگو و غذاهای دریا

جمعه 15 خرداد 1388   11:47 ق.ظ



مواد لازم:

ماهی فیله شده 54875487 400گرم
آرد گندم 54875487 یک پیمانه
تخم‌مرغ 54875487 2عدد
آرد سوخاری 54875487 2عدد
سویا سس 54875487 4قاشق‌غذاخوری
آب لیمو 54875487 4قاشق‌غذاخوری
سرکه 54875487 3قاشق غذاخوری
زردچوبه 54875487 نصف قاشق مرباخوری
روغن 54875487 به مقدار لازم

طرز تهیه:

ماهی را با آبلیمو، زردچوبه، سویا سس و سرکه خوب مزه‌دار کنید (به مدت 15 تا 20دقیقه). سویا سس برای مزه دار کردن انواع گوشت بسیار مناسب است.
ماهی را در آرد سفید گندم بغلطانید تا وقتی ماهی در تخم‌مرغ زده می‌شود، تخم‌مرغ به ماهی بچسبد. در ضمن با غلطاندن ماهی در آرد گندم، مواد مزه‌دار شده از ماهی خارج نمی‌شود.
2 عدد تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و با هم مخلوط کنید. فیله های ماهی آردی را در تخم مرغ بزنید. سپس در آرد سوخاری بزنید.
ماهی را در روغن سرخ کنید.
ماهی‌های سرخ شده را می‌توانید روی توری قرار دهید تا روغن آنها خارج شود.


 54875487


نوشته شده توسط : Cook Book