تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - کلوچه ی ماهی | ماهی میگو و غذاهای دریا

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

کلوچه ی ماهی | ماهی میگو و غذاهای دریا

جمعه 15 خرداد 1388   11:46 ق.ظ



مواد لازم :

فیله ی ماهی قزل‌آلا 54875487 500گرم
سیب‌زمینی 54875487 1عدد متوسط
هویج 54875487 1عدد متوسط
پیاز 54875487 1عدد متوسط
سیر 54875487 1حبه
کنسرو نخودفرنگی 54875487 یک چهارم پیمانه
آبلیموی تازه 54875487 1 قاشق غذاخوری
پودر کاری 54875487 نصف قاشق چای‌خوری
نمک 54875487 به مقدار لازم
زرده‌ی تخم‌مرغ 54875487 1عدد برای تزیین
زعفران آماده شده 54875487 مقداری برای تزیین
کنجد 54875487 مقداری برای تزیین
خمیر کلوچه 54875487 به مقدار لازم

روش تهیه‌:
سیب‌زمینی و هویج را آب‌پز کنید. بعد از سرد شدن سیب‌زمینی را پوست گرفته و همراه هویج نگینی خرد نمایید.
پیاز و سیر را خرد کنید. پیاز را همراه با کره کمی تفت دهید تا طلایی شود. آن‌گاه سیر را اضافه نمایید و کمی دیگر تفت دهید. سپس فیله ماهی را ریز خرد کنید و به همراه پیاز و سیر تفت دهید. پودر کاری، نمک، سیب‌زمینی و هویج خرد شده،نخودفرنگی و آب لیمو را اضافه کنید و تمام مواد را با هم مخلوط کرده و حرارت را خاموش کنید تا مواد سرد شود.
خمیر کلوچه( طرز تهیه آن در پایین آمده است) را روی سطح صافی که کمی آرد پاشیده‌اید با وردنه باز کنید و به اندازه‌ی دلخواه با قالب گرد، قالب بزنید. از مواد آماده شده در بالا، 2 قاشق غذاخوری در مرکز هر خمیر گذاشته و لبه‌های آن را ببندید. بعد مخلوط زرده‌ی تخم‌مرغ و زعفران را با برس روی کلوچه بمالید و در صور دلخواه کمی دانه‌ کنجد روی آن بپاشید. آن‌گاه کلوچه‌های آماده شده را در فر با حرارت 175درجه سانتی‌گراد یا350 درجه فارنهایت(که از قبل گرم شده) حدود30- 20دقیقه قرار دهید تا بپزد و سطح روی آن کاملاً طلایی شود.

مواد لازم برای خمیر کلوچه:

آرد 54875487 حدود 2 پیمانه (200گرم)
شیر پاستوریزه 54875487 نصف پیمانه (80 گرم)
بیکینگ پودر 54875487 2 قاشق چای‌خوری
روغن مایع 54875487 5 قاشق سوپ‌خوری
نمک 54875487 نصف قاشق چای‌خوری

روش تهیه‌ی خمیر کلوچه:
در یک ظرف مناسب شیر، روغن مایع، نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کنید. سپس آرد را کم کم اضافه کنید تا به خمیری تبدیل شود که به دست نچسبد.
آن‌گاه خمیر را کمی ورز دهید و به صورت گلوله در آورید. بعد در ظرفی قرار دهید و روی آن را بپوشانید و بگذارید در هوای آشپزخانه به مدت نیم ساعت بماند تا خمیر ور بیاید. بعد از این مدت خمیر آماده ی مصرف است.


نوشته شده توسط : Cook Book