تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - شنیسل میگو | ماهی میگو و غذاهای دریا

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

شنیسل میگو | ماهی میگو و غذاهای دریا

جمعه 15 خرداد 1388   12:46 ب.ظ



 54875487مواد لازم:

یك كیلوگرم 54875487 54875487 54875487 54875487 میگو
2 قاشق غذاخوری 54875487 54875487 54875487 54875487 آب پیاز
300 گرم 54875487 54875487 54875487 54875487 آرد
2 قاشق غذاخوری 54875487 54875487 54875487 54875487 ماست سفت
یك قاشق چای خوری 54875487 54875487 54875487 54875487 بیكینگ پودر
به میزان كافی 54875487 54875487 54875487 54875487 نمك و فلفل
3 عدد 54875487 54875487 54875487 54875487 تخم مرغ
به میزان لازم 54875487 54875487 54875487 54875487 روغن

طرز تهیه:
میگوها را تمیز كرده و كاملاً بشوئید و در صافی بریزید تا آب آنها گرفته شود. پس از آن میگوها را با نمك و فلفل و 2 قاشق آب پیاز مخلوط كنید.
تخم مرغ ها را شكسته و خوب بزنید تا زرده و سفیده كاملاً با هم مخلوط شود. آرد و ماست سفت، نمك و بكینگ پودر را به آن اضافه كرده و هم بزنید تا كاملاً مخلوط شود. میگوها را با مایه ی تخم مرغ مخلوط نمایید.
مقداری روغن در یك ماهی تابه ی كوچك بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. توجه داشته باشید كه باید میگوها را دانه دانه در ماهی تابه قرار داده (روغن باید روی میگوها را بگیرد) و صبر كنید تا رنگ آن طلایی شود.
می توانید برای تزئین آن از سیب زمینی سرخ كرده و گوجه فرنگی تازه، نخود فرنگی و جعفری استفاده كنید.


 54875487


نوشته شده توسط : Cook Book