تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - کباب میگو | ماهی میگو و غذاهای دریا

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

کباب میگو | ماهی میگو و غذاهای دریا

جمعه 15 خرداد 1388   11:45 ق.ظ



مواد لازم:

یک کیلوگرم 54875487 54875487 54875487 54875487 میگوی بدون سر
نصف استکان 54875487 54875487 54875487 54875487 روغن مایع
4 قاشق غذاخوری 54875487 54875487 54875487 54875487 آب پیاز
2 قاشق غذاخوری 54875487 54875487 54875487 54875487 زعفران آب شده
یک قاشق چای خوری 54875487 54875487 54875487 54875487 فلفل
به مقدار لازم 54875487 54875487 54875487 54875487 نمک
مقداری 54875487 54875487 54875487 54875487 کره

طرز تهیه:

 54875487میگو را پوست کنده و روده ی پشتی آن را خارج کنید. بعد از شستن، آن را در صافی بریزید تا آب آن گرفته شود. سپس آن را در ظرفی ریخته و 2 قاشق غذاخوری زعفران روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید.
روغن مایع، فلفل، آب پیاز 54875487 و نمک را به میگو اضافه کرده و مخلوط نمایید. ظرف حاوی مواد را به مدت 2 الی 3 ساعت در محلی خنک قرار دهید.
ابتدا سیخ ها را چرب کنید. میگوها را از قسمت خمیده به سیخ بکشید و روی ذغال قرار دهید. موقع کباب نمودن روی میگوها را با کره ی آب شده چرب نمایید تا زمانی که رنگ آن ها طلایی شود. میگوها را در دیس بچینید و با لیموترش ، خیارشور، جعفری و نخودفرنگی تزئین نمایید.


 54875487


نوشته شده توسط : Cook Book