تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - قلیه میگو | ماهی میگو و غذاهای دریا

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

قلیه میگو | ماهی میگو و غذاهای دریا

جمعه 15 خرداد 1388   11:40 ق.ظ



مواد لازم :

میگوی پاک شده 54875487 نیم کیلو
سیر 54875487 یک بوته
 54875487گشنیز 54875487 150 گرم
 54875487شنبلیله 54875487 150 گرم
 54875487تمبرهندی 54875487 نصف بسته
 54875487پیاز 54875487 یک عدد
نمک ، فلفل و زرد چوبه 54875487 به میزان دلخواه

رب گوجه فرنگی
یا آب گوجه فرنگی

 54875487 یک قاشق سوپخوری
یک فنجان

طرز تهیه :

میگوها را کاملاً پاک کرده و می شوییم . پیاز را خرد می کنیم و با 3 قاشق سوپخوری روغن، کمی تفت می دهیم. سپس سیر ، شنبلیله و گشنیز را خرد کرده و با پیاز کمی تفت می دهیم . میگوها را با کمی زرد چوبه ، پودر فلفل و نمک به همراه سبزی ها تفت می دهیم . بعد شیره تمبرهندی 54875487 و رب گوجه فرنگی 54875487 ( یا آب گوجه فرنگی ) را به مواد قبلی اضافه می کنیم . قلیه میگو را با شعله ملایم به مدت 30 دقیقه می پزیم . غذا آماده ی سرو است.


نوشته شده توسط : Cook Book