تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - رولت تن ماهی و تخم مرغ | ماهی میگو و غذاهای دریا

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

رولت تن ماهی و تخم مرغ | ماهی میگو و غذاهای دریا

جمعه 15 خرداد 1388   12:38 ب.ظ



مواد لازم:

کنسرو ماهی تن 54875487400 گرم
 54875487تخم مرغ 54875487 2 عدد
پنیر پیتزای رنده شده 54875487100 گرم
آرد نان 54875487 50 گرم
 54875487سرکه 54875487 1 قاشق غذاخوری
 54875487جعفری خرد شده 54875487 مقداری
 54875487تخم مرغ آب پز سفت 548754873 عدد
نمک و فلفل 54875487به مقدار لازم

طرز تهیه:

کنسرو ماهی تن را که از روغن جدا شده است، داخل ظرفی می ریزیم، سپس باچنگال کمی خرد کرده و تخم مرغ، پنیر رنده شده، آرد نان، سرکه، جعفری خرد شده، نمک و فلفل را با یکدیگر خوب مخلوط می کنیم تا به صورت خمیر در آید.
سپس خمیر را روی ورقه آلومینیومی ( فویل ) پهن می کنیم و تخم مرغ های آب پز سفت را درون آن می گذاریم و به صورت رُل می پیچیم. بعد دو سر کاغذ را پیچیده و محکم می کنیم. پس از آن درون تنظیف می پیچیم و رولت را درون ظرف آبی که در حال جوش است به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم.
بعد از این مدت شعله را خاموش کرده و صبر می کنیم فویل درون آب سرد شود. اکنون داخل ظرفی را برگ کاهو گذاشته و رولت را برش می زنیم و داخل ظرف می گذاریم. سپس با لیمو و خیار شور تزیین می کنیم.


 54875487


نوشته شده توسط : Cook Book