تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - تُست كنجد و میگو | ماهی میگو و غذاهای دریا

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

تُست كنجد و میگو | ماهی میگو و غذاهای دریا

جمعه 15 خرداد 1388   11:38 ق.ظ



مواد لازم :

175 گرم 54875487 54875487 54875487 54875487 میگوی پاك شده
دو ساقه 54875487 54875487 54875487 54875487 پیازچه
50 گرم 54875487 54875487 54875487 54875487 كنجد
دو قاشق چایخوری 54875487 54875487 54875487 54875487 پودر زنجبیل
دو حبه 54875487 54875487 54875487 54875487 سیر له شده
یك قاشق غذاخوری 54875487 54875487 54875487 54875487 آرد ذرت
شش عدد 54875487 54875487 54875487 54875487 نان تست
نصف قاشق غذاخوری 54875487 54875487 54875487 54875487 كره
دو عدد 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 سفیده تخم مرغ
به میزان لازم 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 نمك و فلفل سیاه
دو قاشق غذاخوری 54875487 54875487 54875487 54875487 سویا سس
به میزان لازم 54875487 54875487 54875487 54875487 54875487 روغن نباتی

طرز تهیه :

ابتدا میگو ، پیازچه، پودر زنجبیل ، سیر، آرد ذرت ، كره ، تخم مرغ و نمك و فلفل 54875487 را درون غذاساز می ریزیم و مخلوط می كنیم تا یك مایه ی خمیری شكل به دست آید .
مقداری از این مایه ی خمیر را به صورت یكنواخت روی هر یك از نان های تست قرار می دهیم.
روی سطح مواد را با كنجد پوشانده و با فشار دست كنجدها را به مواد می چسبانیم . بعد از آن نان ها را در روغن سرخ می كنیم.
به هنگام سرو می توانیم به صورت مثلثی آنها را برش دهیم . این غذا همراه سس سرو می شود.


 54875487


نوشته شده توسط : Cook Book