تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - قلیه ماهی | ماهی میگو و غذاهای دریا

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

قلیه ماهی | ماهی میگو و غذاهای دریا

جمعه 15 خرداد 1388   12:37 ب.ظ



مواد لازم:

یك كیلو( شوریده- سنگسر- هامور) 54875487 54875487 54875487 54875487 ماهی پوست گرفته و پاك شده
یك بوته 54875487 54875487 54875487 54875487 سیر
300 گرم 54875487 54875487 54875487 54875487 سبزی( گشنیز و شنبلیله)
یك بسته 54875487 54875487 54875487 54875487 تمرهندی
یك عدد متوسط 54875487 54875487 54875487 54875487 پیاز
به قدر دلخواه 54875487 54875487 54875487 54875487 زردچوبه و نمك
یك قاشق چایخوری 54875487 54875487 54875487 54875487 پودر فلفل قرمز
یك قاشق غذا خوری و یا یك فنجان آب گوجه فرنگی 54875487 54875487 54875487 54875487 رب گوجه فرنگی

طرز تهیه

ماهی را به اندازه ی تكه های 4×4 سانتی متر خُرد كرده و می شوییم . ماهی كه برای قلیه ماهی استفاده می كنیم بایستی بدون استخوان باشد. به همین دلیل ماهی های : شوریده- سنگسر- هامور و حلوا سیاه برای تهیه این غذا مناسب هستند. سبزی این خورشت شامل شنبلیله و گشنیز، هر كدام یه میزان 150 گرم می باشد. پیاز خرد شده را با 3 قاشق سوپخوری روغن، كمی تفت می دهیم. سپس سیر و شنبلیله و گشنیز خرد شده، را با آن كمی تفت می دهیم. ماهی را با كمی زردچوبه و نمك، به همراه 54875487 سبزی ها تفت می دهیم. بعد شیره تمرهندی و رب گوجه فرنگی را اضافه كرده و قلیه ماهی را با شعله ملایم به مدت 30 دقیقه می پزیم. غذا آماده ی سرو است.

نكات تغذیه ای :
این خورشت ، یك غذای محلی خوشمزه و برای نواحی خوزستان است. به علت دارا بودن سبزی و سیر، غذای خوش طعم و خوش رنگی است. ترشی این غذا بوسیله تمرهندی تأمین می شود.
همچنین در تهیه این خورش به جای گوشت قرمز از ماهی استفاده شده است كه نه تنها ضرری ندارد ، بلكه دارای فواید بسیاری است. كسانی كه دارای چربی خون بالا و یا ناراحتی قلبی هستند، می توانند از این خورشت استفاده كنند ولی به شرط آنكه مواد با مقدار كمی روغن و برای مدت كوتاهی تفت داده شوند.


 54875487


نوشته شده توسط : Cook Book