تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - املت تن ماهی | ماهی میگو و غذاهای دریا

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

املت تن ماهی | ماهی میگو و غذاهای دریا

جمعه 15 خرداد 1388   11:36 ق.ظ



مواد لازم برای 5-4 نفر :

یك قوطی 54875487 54875487 54875487 54875487 تن ماهی جنوب
3 عدد 54875487 54875487 54875487 54875487 گوجه فرنگی متوسط
3 قاشق غذاخوری 54875487 54875487 54875487 54875487 روغن مایع
یك عدد 54875487 54875487 54875487 54875487 پیاز متوسط رنده شده
4عدد 54875487 54875487 54875487 54875487 تخم مرغ
3-2 حبه 54875487 54875487 54875487 54875487 سیر
به مقدار كافی 54875487 54875487 54875487 54875487 نمك و فلفل

طرز تهیه:

روغن را در ماهیتابه داغ كرده، پیاز را كمی تفت دهید. سیر را به صورت حلقه های باریك درآورده، با پیاز كمی تفت دهید. پوست گوجه فرنگی ها را گرفته ( اگرهسته آنها راخارج كنید بهتر است) و به صورت حلقه حلقه بریده، روی پیاز قراردهید . در ماهیتابه را بگذارید تا گوجه فرنگی ها به روغن بیفتد. مقداری نمك و فلفل روی گوجه فرنگی بپاشید( چون تن ماهی به حد كافی نمك دارد، در پاشیدن نمك احتیاط كنید). تن ماهی را روی گوجه فرنگی بچینید و تخم مرغ ها را یكی یكی روی آن بشكنید.
روی تخم مرغ كمی فلفل سیاه بریزید ، پس از اینكه تخم مرغ خودش را گرفت، املت آماده خوردن شده است.

نكات تغذیه ای :
تن ماهی به عنوان یك غذاهای دریایی سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباع مفید برای بدن است. همچنین منبع خوبی از فسفر و كلسیم می باشد.
این املت در كل دارای 1133 كالری می باشد كه اگر توسط 4 تا 5 نفر خورده شود، سهم هر فرد از این مقدار انرژی 252 كالری خواهد بود.


 54875487


نوشته شده توسط : Cook Book