تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - مربای گیلاس | مربا و کمپوت

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

مربای گیلاس | مربا و کمپوت

جمعه 15 خرداد 1388   11:29 ق.ظ

مواد لازم : 54875487  54875487

گیلاس ترش  548754873000 گرم
شكر  548754873000 گرم
وانیل  548754872.35 گرم
سفیده تخم مرغ  548754871 عدد

طرز تهیه :

گیلاس درشت و سالم را بدقت با سنجاق دو شاخه هسته اش را بیرون بیاورید که له نشود بعد چرک شکر را گرفته آنرا صاف نموده روی آتش بارش کنید . سپس گیلاسها را در آن ریخته روی آتش ملایم بپزید تا شکر در گیلاسها نفوذ کند . آنگاه به آن قدری وانیل بزنید ، دو جوش که زد بردارید و در ظرف مربا بریزید .



نوشته شده توسط : Cook Book