تبلیغات
کتاب آشپزی آنلاین برای تازه عروس ها - مربای تمشک | مربا و کمپوت

آموزش آشپزی غذاهای ایرونی ایرانی - خارجی فرنگی - ایتالیایی - هندی - اسپانیایی - پاكستانی - عربی - تبریزی - انواع خورش خورشت - پلو - چلو - املت - كباب - دسر

Cook Book

جستجو

 

مربای تمشک | مربا و کمپوت

جمعه 15 خرداد 1388   12:28 ب.ظ

مواد لازم : 54875487  54875487

تمشك  548754873000 گرم
شكر  548754871000 گرم

طرز تهیه :

تمشک بی دانه را شسته در سبد بریزید و بگذارید آبش بخشکد سپس آنرا در لگن لعابی بی عیب با شکر مخلوط نموده ، مقدار لازم آب در آن ریخته بجوشانید . همینکه شکرش بخورد تمشک رفت آنرا برداشته از صافی گذرانده دانه های تمشک را گرفته در ظرف مربا بریزید .


 54875487


 54875487


نوشته شده توسط : Cook Book